BESPLATNA DOSTAVA za porudžbine preko 2999 rsd
Parfemi na tocenje

O Nama

Nicole
edp

O NAMA

Ako želite da saznate više o nama, na pravom ste mestu.

Nicole Parfemi su međunarodni brend parfema koji u Evropi posluje od 1996. godine. Proizvodimo jedinstvenu liniju parfema na točenje Nicole koji predstavljaju ekvivalente najpopularnijim svetskim brendovima.

Nicole Parfemi nastaju od najkvalitetnijih sastojaka i originalnih francuskih esencija. Svi naši parfemi su označeni kao EDP (Eau de Parfum) što podrazumeva veći kvalitet i znatno dužu postojanost na vašoj koži u odnosu na alternative EDT (Eau de Toilette) i EDC (Eau de Cologne).

Na tržištima evropskih zemalja već godinama postoji veliki interes za našim širokim asortimanom ženskih, muških i unisex parfema. Među njima se poslednjih godina našla i Srbija pa su Nicole parfemi na točenje sada dostupni i vama u svakom trenutku, posredstvom našeg online shop-a.

Svi naši parfemi prolaze detaljna dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA (International Fragrance Association), kao međunarodni garant kvaliteta.

Naši mirisi su, takođe, ekološki prihvatljivi i nisu sintetički obojeni. Svoje prazne staklene bočice parfema više ne morate bacati. Svaku od njih možete ponovno iskoristiti i napuniti je uz pomoć naše SMART FILLER NICOLE punilice.

Omogućavamo online poručivanje i plaćanje platnim karticama ili pouzećem.

Za sve porudžbine u vrednosti preko 3 000 RSD, dostava je BESPLATNA. Parfeme dostavljamo u najkraćem roku na teritoriji cele Srbije.

Fantastačan kvalitet, ekonomičnost i pristupačna cena su naši glavni aduti. O nama i našim parfemima svedoče hiljade zadovoljnih korisnika do sada.

Poručite odmah svoj omiljeni miris i uverite se u kvalitet i postojanost naših parfema na točenje.

Čarolija Mirisa

Izabarite za sebe

EDP

fine fragrances

EKO

Prirodni

IFRA

Kvalitet

24h

Posotojanost

Make

Pronađi savršen parfem za sebe

Fantastičan kvalitet i pristupačna cena