Parfemi na tocenje

Alexander McQueen Luminous Orchid Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Alexander McQueen Luminous Orchid je raskošan orijentalni parfem sa notama orhideje, prepečenog susama i kafe. Sa 100% koncentracijom mirisa, Alexander McQueen Luminous Orchid je pravo olfaktorno remek-delo koje donosi očaravajuće iskustvo i predstavlja savršen spoj luksuza i prefinjenosti. Ovaj parfem nije samo miris, već i priča koju nosite sa sobom.

Šifra:2005
Kategorije:

Alexander McQueen Luminous Orchid je raskošan orijentalni ženski parfem sa ključnim notama orhideje, prepečenog susama i kafe. Osetite kako se ekskluzivna fuksija orhideja otapa u toplini prepečenog susama i obogaćuje se dubokom notom kafe, stvarajući jedinstveno iskustvo i neodoljivu simfoniju mirisa.

Inspirisan poznatim svetskim brendom Alexander McQueen Luminous Orchid je dostupan u koncentraciji Eau de Parfum (EDP), pružajući dugotrajnost i intenzitet mirisa tokom celog dana.

Ovaj parfem je izrađen sa pažljivim odabirom sirovina kako bi pružio autentičan doživljaj orijentalnih mirisa. Ključne note orhideje, prepečenog susama i kafe savršeno se harmonizuju, stvarajući jedinstvenu aromu koja će vas osvojiti.

Sa 100% koncentracijom mirisa, Alexander McQueen Luminous Orchid je pravo olfaktorno remek-delo koje donosi očaravajuće iskustvo i predstavlja savršen spoj luksuza i prefinjenosti. Ovaj parfem nije samo miris, već i priča koju nosite sa sobom. Bezvremenska elegancija ovog parfema je uparena sa suptilnom snagom, čineći ga savršenim izborom za posebne prilike ili svakodnevno naglašavanje vašeg stila. Osvežite svoju pojavu ovim prefinjenim mirisom i istaknite svoju jedinstvenost.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – kao međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

5 recenzija za Alexander McQueen Luminous Orchid Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Sandra Dejanovic (potvrđen vlasnik)

  Sandra Dejanovic
  (verified owner)

  Korektna kopija originala

  24 aprila, 2021
 2. Suzana C. (potvrđen vlasnik)

  Suzana C.
  (verified owner)
  26 aprila, 2021
 3. Olgica Milekic (potvrđen vlasnik)

  Olgica Milekic
  (verified owner)
  20 marta, 2023
 4. Tijana Matarugić (potvrđen vlasnik)

  Tijana Matarugić
  (verified owner)
  21 maja, 2023
 5. Borislav Mandić (potvrđen vlasnik)

  Borislav Mandić
  (verified owner)
  2 septembra, 2023
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0