Parfemi na tocenje

Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla Guerlain Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla by Guerlain predstavlja novi amber-drvenasti unisex miris lansiran 2023. godine. Idealan je izbor za sve one koji žele da dožive spoj divljine i elegancije. Ovaj miris predstavlja neodoljivu kombinaciju prirodnih elemenata, donoseći osećaj topline, slobode i harmonije.

SKU: 3064
Categories: , ,

Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla by Guerlain predstavlja novi amber-drvenasti miris lansiran 2023. godine. Označen kao unisex parfem, namenjen je kako ženama, tako i muškarcima.

Gornje note ovog parfema uključuju bergamot i eukaliptus. U srcu mirisa, srednje note sadrže solarne akcente i smilje, dok se bazne note sastoje od apsoluta vanile, drvenastih akorda i mošusa.

Bosca Vanilla Forte je miris divlje korzičke plaže kasnog leta. Ovo je senzualan miris koji slavi intenzivnu lepotu prirode, otkrivenu pod zlatnim zracima zalazećeg sunca. Note raspadajućeg drveta koje je more izbacilo na obalu i slane vanile stvaraju doživljaj moćnog talasa koji nežno miluje topao pesak.

Bergamot i eukaliptus predstavljaju osvežavajući uvod u ovu olfaktornu avanturu, dok se smilje i solarne akcente stapaju u srednjim notama, stvarajući toplu i zemljanu atmosferu. Apsolut vanile, drvo i mošus u baznim notama doprinose dubini i dugotrajnosti parfema.

Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla by Guerlain je idealan izbor za sve one koji žele da dožive spoj divljine i elegancije. Ovaj miris predstavlja neodoljivu kombinaciju prirodnih elemenata, donoseći osećaj topline, slobode i harmonije.

Uživajte u mirisu koji prenosi sliku nezaboravnog trenutka na divljim obalama Korzike.

━━━━━━━━◇◆◇━━━━━━━━

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

5 recenzija za Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla Guerlain Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)
  april 7, 2024
 2. Uros (potvrđen vlasnik)

  Uros
  (verified owner)
  mart 16, 2024
 3. Jelena Micunovic (potvrđen vlasnik)

  Jelena Micunovic
  (verified owner)
  mart 14, 2024
 4. Jelena Ć. (potvrđen vlasnik)

  Jelena Ć.
  (verified owner)
  mart 10, 2024
 5. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)

  Nicole parfem zaista miriše 100% kao original Guerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla, upoređivala sam ih side by side.
  Odnos cena-kvalitet je fantastičan.
  Tako da jako sam zadovoljna.
  Preporuka.

  mart 8, 2024
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0