Parfemi na tocenje

Ari by Ariana Grande Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Ari by Ariana Grande je raskošan i privlačan, vrcavi, vremenski neodređen i samouvereni parfem koji spada u kategoriju cvetno-voćnih i gurmanskih mirisa. Ari by Ariana Grande miriše slatko i voćno. Osvežavajuć je, ali istovremeno i zavodljiv. Savršen je za ženu koja želi da se oseća privlačno, samouvereno i zavodljivo, nevezano za godine.

Šifra:2028
Kategorije:

Ari by Ariana Grande je raskošan i privlačan ženski parfem sa voćnim notama maline, grejpfruta i kruške na vrhu. U srcu ovog mirisa nalaze se cvetne note vanila orhideja, ruže i đurđevka. Miris se zaključuje sa drvenim notama, mošusom i primamljivom notom penastog maršmelou slatkiša.

Ovaj vrcavi, vremenski neodređen i samouvereni parfem spada u kategoriju cvetno-voćnih i gurmanskih mirisa. Ari by Ariana Grande miriše slatko i voćno. Osvežavajuć je, ali istovremeno i zavodljiv.

Ari by Ariana Grande je savršen za ženu koja želi da se oseća privlačno, samouvereno i zavodljivo, nevezano za godine. Ako volite voćne i cvetne note u mirisima, Ari od Ariane Grande je izbor za vas.

Ova mirisna kreacija pruža dugotrajnost tokom dana, što znači da ne morate često nanositi parfem. Ariana Grande je uspela da stvori miris koji je ne samo sladak i voćan, već i senzualan i neodoljiv. Ari Ariana Grande će vas osvežiti svojim voćnim notama i ostaviti trag zavodljive vanile i cvetnih akorda.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

9 recenzija za Ari by Ariana Grande Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Teodora Dejanović (potvrđen vlasnik)

  Teodora Dejanović
  (verified owner)
  19 decembra, 2022
 2. Nebojša Aćimović (potvrđen vlasnik)

  Nebojša Aćimović
  (verified owner)
  10 januara, 2023
 3. Tanja Markov (potvrđen vlasnik)

  Tanja Markov
  (verified owner)
  14 januara, 2023
 4. Alina M. (potvrđen vlasnik)

  Alina M.
  (verified owner)

  Odma ulazi u moju kollekciju omiljenih parfema. Pogodi za svaki dan, prijatno sladki miris, ali nije dosadan. Na odelu 2dana, na koze 3-4 sata. Sjajni kvalitet! Kad potrosicu ovaj, narucim jos sto posto!

  18 februara, 2023
 5. Brankica Tucaković (potvrđen vlasnik)

  Brankica Tucaković
  (verified owner)
  25 marta, 2023
 6. Mirjana (potvrđen vlasnik)

  Mirjana
  (verified owner)

  Super je! Skoro identičan miris original parfema!

  10 aprila, 2023
 7. Anonymous (potvrđen vlasnik)

  Anonymous
  (verified owner)
  15 aprila, 2023
 8. Mirjana (potvrđen vlasnik)

  Mirjana
  (verified owner)

  Najbolji parfem!

  26 juna, 2023
 9. Đurđa (potvrđen vlasnik)

  Đurđa
  (verified owner)
  20 avgusta, 2023
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0