Parfemi na tocenje

Armani Si Intense Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Armani Si Intense nosi odlučnu energiju koja krasi ženu koja ga ima na sebi. Snažna, ženstvena i slobodna, ona utelovljuje neodoljivu modernu ženstvenost koja, zahvaljujući ovom novom intenzivnom mirisu, dobija sofisticiranu i zavodljivu notu. Ovaj parfem je više od mirisa – to je izjava, poziv da budete snažni, slobodni i ženstveni, da se prepustite intenzitetu i harmoniji istovremeno.

Šifra:175
Kategorije:

Armani Si Intense je miris koji slavi intenzitet i sofisticiranost ženstvenosti. Ovaj orijentalni ženski parfem donosi duboku i bogatu senzaciju zahvaljujući svojim karakterističnim notama. Inspirisan snagom crne ribizle, koja očarava svojom zavodljivom notom i nežnošću Isparta ruže, ubrane u srcu turske regije poznate kao „zemlja ruža“ – ovaj miris ostavlja nezaboravan trag.

Ispartski ruzmarin i davana ulje upotpunjuju ovu raskošnu simfoniju mirisa, dodajući notu dubine i ekstravagancije. Miris se zatvara sa pačulijem i smolom benzoina, pružajući osećaj topline i obavijanja.

Armani Si Intense nosi odlučnu energiju koja krasi ženu koja ga ima na sebi. Snažna, ženstvena i slobodna, ona utelovljuje neodoljivu modernu ženstvenost koja, zahvaljujući ovom novom intenzivnom mirisu, dobija sofisticiranu i zavodljivu notu.

Ovaj parfem je više od mirisa – to je izjava, poziv da budete snažni, slobodni i ženstveni, da se prepustite intenzitetu i harmoniji istovremeno. Doživite jedinstvenu senzaciju Armani Si Intense i budite neodoljivo svoji.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – kao međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

8 рецензија за Armani Si Intense Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Nikola (потврђен власник)

  Nikola
  (verified owner)

  Mirise slicno kao i original ali ne u potpunosti.

  4 марта, 2021
 2. Tamara (потврђен власник)

  Tamara
  (verified owner)
  21 августа, 2021
 3. Snežana Nikolić (потврђен власник)

  Snežana Nikolić
  (verified owner)

  Zadovoljna

  14 септембра, 2021
 4. Jadranka Janosevic (потврђен власник)

  Jadranka Janosevic
  (verified owner)

  Postojan miris super.

  15 марта, 2022
 5. Emma (потврђен власник)

  Emma
  (verified owner)
  7 априла, 2022
 6. Bernadet Đ. (потврђен власник)

  Bernadet Đ.
  (verified owner)
  13 септембра, 2022
 7. Anonymous (потврђен власник)

  Anonymous
  (verified owner)
  25 јануара, 2023
 8. Teodora Milosevic (потврђен власник)

  Teodora Milosevic
  (verified owner)
  8 фебруара, 2023
Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0