Parfemi na tocenje

Armani Stronger With You Freeze Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Armani Stronger With You Freeze je poput trenutka koji se zamrzava kako bi trajao večno.  Ovaj miris je savršen izbor za dnevno nošenje, donoseći vam ledenu svežinu koja će vas očarati i okružiti vas sofisticiranim mirisom. Ova sveža, ali kompleksna aroma osvežiće vas tokom celog dana, čineći vas spremnim za sve izazove koje život nosi.

Šifra:3006
Kategorije:

Armani Stronger With You Freeze je muški parfem sa zapanjujuće osvežavajućom i modernom aromom. Ovaj parfem, lansiran 2020. godine, pripada grupi aromatičnih fužer mirisa za muškarce i ističe se svojom složenom, ali privlačnom kombinacijom nota koje će vas osvojiti.

U uvodnim notama ćete osetiti svetlucave tonove limete, đumbira, mandarine i sočnog zelenog jabuka. Ove note stvaraju početni osvežavajući udarac, poput prve kapi jutarnje rose. Srce parfema čini čist i umirujući žalfije, obavijene lavandom i začinjene burbonskim geranijumom i kardamomom. Ove note dodaju složenost mirisu, dok istovremeno ostaju privlačne i muževne. Stronger With You Freeze završava svoj put toplim i drvenastim notama koje čine osnovu ovog mirisa. Amber i drvenasti akordi dopunjuju srce parfema, pružajući dugotrajnost i dubinu.

Ovaj miris je poput trenutka koji se zamrzava kako bi trajao večno. Armani Stronger With You Freeze je savršen izbor za dnevno nošenje, donoseći vam ledenu svežinu koja će vas očarati i okružiti vas sofisticiranim mirisom. Ova sveža, ali kompleksna aroma osvežiće vas tokom celog dana, čineći vas spremnim za sve izazove koje život nosi.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

9 recenzija za Armani Stronger With You Freeze Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Goran (potvrđen vlasnik)

  Goran
  (verified owner)
  14 aprila, 2021
 2. Željana V. (potvrđen vlasnik)

  Željana V.
  (verified owner)
  3 jula, 2021
 3. Никола Мандић (potvrđen vlasnik)

  Никола Мандић
  (verified owner)
  15 maja, 2022
 4. Aleksandar Blagojevic (potvrđen vlasnik)

  Aleksandar Blagojevic
  (verified owner)
  7 juna, 2022
 5. Dejan Jankovic (potvrđen vlasnik)

  Dejan Jankovic
  (verified owner)

  Super je

  9 novembra, 2022
 6. Branislav D. (potvrđen vlasnik)

  Branislav D.
  (verified owner)
  2 januara, 2023
 7. Anonymous (potvrđen vlasnik)

  Anonymous
  (verified owner)
  11 januara, 2023
 8. Milan Krstic (potvrđen vlasnik)

  Milan Krstic
  (verified owner)
  21 marta, 2023
 9. Tijana (potvrđen vlasnik)

  Tijana
  (verified owner)
  28 avgusta, 2023
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0