Parfemi na tocenje

Calvin Klein Obsessed for Women Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Calvin Klein Obsessed je ženska verzija istoimenog parfema koji u potpunosti preplavljuje vaša čula. Calvin Klein Obsessed for Women je miris koji će vas podsetiti na prošle trenutke, ali će istovremeno probuditi nove strasti. Osećajte se opčinjeno i samouvereno uz ovaj miris koji se igra s vama, kao što se sećanja igraju sa vašim čulima.

SKU: 210
Category:

Calvin Klein Obsessed je ženska verzija istoimenog parfema koji u potpunosti preplavljuje vaša čula. Ovaj miris donosi revitalizovanu verziju ikoničnog Calvin Klein Obsession parfema, istovremeno igrajući na kartu evociranja sećanja kroz miris.

Glavne note Calvin Klein Obsessed parfema uključuju citrus, mošus, neroli i žalfiju. Međutim, najinteresantnija nota ovog mirisa je lavanda, koja je obično prisutna u muškim parfemima. Ovaj neočekivani dodatak donosi mirisu dodatnu dubinu i složenost.

Noseći ovaj parfem, osećate se kao da ste ponovo otkrili nešto poznato, jer Calvin Klein Obsessed istovremeno spaja prošlost i sadašnjost, muško i žensko, sećanja i želje.

Srce ovog parfema otkriva hrabar i aromatičan akord belih lavandi, obavijen u zavodljive mošuse. Upotreba lavande, inače tipičnog sastojka muških mirisa, stvara aromatični orijentalni miris koji je inovativan i izazovan. Ova predoziranost svežinom lavande ubrzava vaše srce, otkrivajući duboku privlačnost koja živi u vama.

Calvin Klein Obsessed je miris koji će vas podsetiti na prošle trenutke, ali će istovremeno probuditi nove strasti. Osećajte se opčinjeno i samouvereno uz ovaj miris koji se igra s vama, kao što se sećanja igraju sa vašim čulima.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

7 recenzija za Calvin Klein Obsessed for Women Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Ana (potvrđen vlasnik)

  Ana
  (verified owner)
  maj 15, 2023
 2. Magdalena (potvrđen vlasnik)

  Magdalena
  (verified owner)

  Apsolutno sam oduševljena

  januar 9, 2023
 3. Nevena Mirkovic (potvrđen vlasnik)

  Nevena Mirkovic
  (verified owner)
  novembar 9, 2022
 4. Dragana Vujašević (potvrđen vlasnik)

  Dragana Vujašević
  (verified owner)
  april 12, 2022
 5. BRANKICA (potvrđen vlasnik)

  BRANKICA
  (verified owner)
  januar 24, 2022
 6. Nevena Mirkovic (potvrđen vlasnik)

  Nevena Mirkovic
  (verified owner)
  decembar 11, 2021
 7. Ivana

  Ivana

  Veoma slican originalu; miris cistoce i pudera/talka posle kupanja- za svaki dan a i vece.

  jul 21, 2021
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0