Parfemi na tocenje

Calvin Klein Sheer Beauty Essence Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Sheer Beauty Essence by Calvin Klein je svestrani miris koji odgovara različitim godišnjim dobima. Njegova svežina ga čini idealnim za dnevnu upotrebu, dok dublje note daju dovoljno sofisticiranosti za veče. Ovaj miris je dovoljno suptilan da ne opterećuje, ali dovoljno izražajan da privlači pažnju. Dopustite da Sheer Beauty Essence istakne vašu eleganciju i postane vaša svakodnevna aroma koja će vas učiniti neodoljivom.

SKU: 170
Category:

Sheer Beauty Essence by Calvin Klein je sinonim za suptilnost i eleganciju među ženskim parfemima. Ovaj miris, lansiran 2013. godine, donosi svežinu cvetnih nota i pruža osećaj neodoljive sofisticiranosti za sve dame.

Sheer Beauty Essence otvara se svežim notama breskve i cveta kruške. Ova osvežavajuća kombinacija stvara nesvakidašnji mirisni doživljaj koji odmah privlači pažnju. U srcu parfema otkrivaju se bogate note božura, ruže i ljiljana, koje mu daju dubinu i karakter. U osnovi mirisa, otkrićete note kedra, vanile i mošusa, koje pružaju trajnost i toplinu mirisu.

Ono što ovaj parfem čini posebnim je njegova izražajna elegancija. Ovaj miris je inspirisan ženstvenošću i samopouzdanjem moderne žene. Njegove jednostavne cvetne note stvaraju miris koji je pogodan za različite prilike. Bilo da idete na posao, sastanak ili romantičnu večeru, Sheer Beauty Essence će vas pratiti svojom elegancijom.

Sheer Beauty Essence je svestrani miris koji odgovara različitim godišnjim dobima. Njegova svežina ga čini idealnim za dnevnu upotrebu, dok dublje note daju dovoljno sofisticiranosti za veče. Ovaj miris je dovoljno suptilan da ne opterećuje, ali dovoljno izražajan da privlači pažnju.

Dopustite da Sheer Beauty Essence istakne vašu eleganciju i postane vaša svakodnevna aroma koja će vas učiniti neodoljivom.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

7 recenzija za Calvin Klein Sheer Beauty Essence Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Valentina Babic (potvrđen vlasnik)

  Valentina Babic
  (verified owner)
  februar 20, 2024
 2. Dijana S. (potvrđen vlasnik)

  Dijana S.
  (verified owner)
  avgust 9, 2023
 3. Anonymous (potvrđen vlasnik)

  Anonymous
  (verified owner)
  maj 17, 2023
 4. Ana (potvrđen vlasnik)

  Ana
  (verified owner)
  maj 15, 2023
 5. Драгана Г. (potvrđen vlasnik)

  Драгана Г.
  (verified owner)

  Сууупееерррр

  maj 9, 2023
 6. Svetlana Petković (potvrđen vlasnik)

  Svetlana Petković
  (verified owner)
  februar 8, 2023
 7. Vesna Mujkovic (potvrđen vlasnik)

  Vesna Mujkovic
  (verified owner)
  decembar 24, 2021
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0