Parfemi na tocenje

Davidoff Echo Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Echo by Davidoff je miris koji odražava univerzalnu eleganciju i sofisticiranost. Namenjen je muškarcima koji znaju šta žele i koji cene mirise koji se ističu. Ovaj miris je idealan izbor kako za svakodnevnu upotrebu tako i za posebne prilike. Echo by Davidoff  je privlačan miris koji će vam pružiti osećaj samopouzdanja i izuzetne elegancije.

SKU: 770
Category:

Echo by Davidoff je muški parfem lansiran 2003. godine. Predstavlja pravu poslasticu za muškarce koji cene sofisticiranost i eleganciju. Ovaj miris spada u kategoriju drveno-začinskih parfema, a njegova jedinstvena kompozicija ističe se među mirisima svoje vrste.

Davidoff Echo otvara svoju priču osvežavajućim morskim notama, koje unose osećaj vitalnosti i energije. Ove note stvaraju prvi utisak i pripremaju vas za dublje slojeve mirisa. U srcu ovog mirisa ističu se topli začini poput crnog bibera, kardamoma i muskatnog oraščića. Ove note dodaju mirisu dubinu i senzualnost, istovremeno održavajući svežinu. Baza mirisa Echo obuhvata drvene note poput kedra i sandalovine, koje doprinose eleganciji i trajnosti mirisa. Bela koža i beli šuškavac dodaju osećaj luksuza i sofisticiranosti.

Echo by Davidoff je miris koji odražava univerzalnu eleganciju i sofisticiranost. Namenjen je muškarcima koji znaju šta žele i koji cene mirise koji se ističu. Ovaj miris je idealan izbor kako za svakodnevnu upotrebu tako i za posebne prilike.

Echo by Davidoff  je sofisticiran i privlačan miris koji će vam pružiti osećaj samopouzdanja i elegancije. Ovo je miris za muškarce koji znaju kako da istaknu svoju univerzalnu privlačnost i sofisticiranost. Osetite eleganciju uz Davidoff Echo.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

10 recenzija za Davidoff Echo Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Ivana Pavlović (potvrđen vlasnik)

  Ivana Pavlović
  (verified owner)
  april 14, 2024
 2. Predrag Kovačević (potvrđen vlasnik)

  Predrag Kovačević
  (verified owner)
  april 6, 2024
 3. Oto (potvrđen vlasnik)

  Oto
  (verified owner)
  avgust 20, 2023
 4. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)
  avgust 6, 2023
 5. Željko Šipetić (potvrđen vlasnik)

  Željko Šipetić
  (verified owner)
  decembar 7, 2022
 6. Ana Stojanovic (potvrđen vlasnik)

  Ana Stojanovic
  (verified owner)
  oktobar 23, 2022
 7. Anonymous (potvrđen vlasnik)

  Anonymous
  (verified owner)
  februar 8, 2022
 8. Ivan (potvrđen vlasnik)

  Ivan
  (verified owner)
  januar 17, 2022
 9. Maja Jovanović (potvrđen vlasnik)

  Maja Jovanović
  (verified owner)
  januar 12, 2022
 10. Boban (potvrđen vlasnik)

  Boban
  (verified owner)
  jun 15, 2021
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0