Parfemi na tocenje

Davidoff Echo Woman Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Echo Woman by Davidoff je savršen izbor za svakodnevno nošenje. Njegova lagana aroma je dovoljno prisutna da vas prati tokom celog dana, ali nikada neće biti preplavljujuća. Echo Woman je miris koji definiše savremenost, osvežavajući i inspirišući ženstvenost. Ovo je miris za ženu koja živi u sadašnjem trenutku, onu koja istražuje svet oko sebe i zrači svojom posebnom lepotom.

SKU: 121
Category:

Echo Woman by Davidoff predstavlja mirisnu poeziju koja redefiniše ženstvenost na način koji je svež, senzualan, moderan, ali i večan. Lansiran 2004. godiine, ovaj cvetno-voćni ženski parfem je jednostavno neodoljiv i obećava da će postati neizostavan deo vaše svakodnevne rutine.

Glavne note ovog mirisa uključuju mošus, iris, božur, osmantus, ljubičicu, amber, cimet i drvo. Ova kompleksna kombinacija nota stvara harmoničan mirisni sklad koji će privući pažnju i ostaviti vas i druge oko vas zadivljenima. Osetićete da vas okružuje lagani miris koji se smenjuje između cvetnih, voćnih i drvenih nota.

Davidoff Echo Woman je savršen izbor za svakodnevno nošenje. Njegova lagana aroma je dovoljno prisutna da vas prati tokom celog dana, ali nikada neće biti preplavljujuća.

Echo Woman je miris koji definiše savremenost, osvežavajući i inspirišući ženstvenost. Ovo je miris za ženu koja živi u sadašnjem trenutku, onu koja istražuje svet oko sebe i zrači svojom posebnom lepotom.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

5 recenzija za Davidoff Echo Woman Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Zorana (potvrđen vlasnik)

  Zorana
  (verified owner)

  Svež, čist ali pomalo vuče na hemiju, zaboravila sam da sam ga već imala pa naručila greškom opet

  mart 11, 2024
 2. Maja Bogićević (potvrđen vlasnik)

  Maja Bogićević
  (verified owner)

  Osvežavajuć,cvetni,dosta podseća na Echo Davidoff.
  Postojanost pristojna,potrebno je naneti malo više parfema.

  avgust 8, 2023
 3. Stojanka Lazić (potvrđen vlasnik)

  Stojanka Lazić
  (verified owner)
  maj 18, 2022
 4. Ana (potvrđen vlasnik)

  Ana
  (verified owner)
  april 13, 2022
 5. Anonymous (potvrđen vlasnik)

  Anonymous
  (verified owner)
  februar 22, 2022
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0