Parfemi na tocenje

Dior Poison Girl Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Poison Girl by Dior je miris koji slavi ženstvenu moć i sofisticiranost. Sa svojim gorko-slatkim notama, on je savršen za sve prilike, bilo da idete na posao, sastanak ili večernji izlazak. Ova aroma će vas ostaviti zaslepljenim i zarobljenim njenim čarima. Dior je ponovo uspeo da stvori klasik, parfem koji će ostati voljen i cenjen dugi niz godina.

SKU: 208
Category:

Poison Girl by Dior je miris koji slavi ženstvenu moć i sofisticiranost. Lansiran 2016. godine, ovaj ženski parfem je odmah postao ikona modernih žena. On je zavodljiv, sladak, i istovremeno toksičan, ostavljajući iza sebe neodoljivu notu luksuza.

Dior Poison Girl se otvara svežim notama narandže koje mame svojom slatkasto-gorkom aromom. Ove note se vijugavo preplavljuju venecuelanskim tonka zrncima, stvarajući sladak i gorak kontrast koji hipnotiše čula. Na kraju, miris se razvija u cvetnoj senzualnosti Grase ruže, dodajući sofisticiranu dubinu ovom ženstvenom parfemu. Ovaj miris je najavljen kao gorko-slatka aroma, skandalozno ukusna, stvorena za buntovne mlade žene, pop-feministkinje koje prate svoje snove.

Dior Poison Girl je miris zavođenja. Tokom nošenja, ovaj parfem postaje zarazan, ostavljajući iza sebe tragove slatke, ali opojne elegancije. Žene koje ga nose osećaju se moćno i sofisticirano, spremne za sve što život ima da ponudi.

Poison Girl je osvežavajuće i neodoljivo toksično iskustvo za sva čula. Sa svojim gorko-slatkim notama, on je savršen za sve prilike, bilo da idete na posao, sastanak ili večernji izlazak. Ova aroma će vas ostaviti zaslepljenim i zarobljenim njenim čarima. Dior je ponovo uspeo da stvori klasik, parfem koji će ostati voljen i cenjen dugi niz godina.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

8 recenzija za Dior Poison Girl Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)

  Fenomenalno

  april 7, 2024
 2. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)

  Okej miris, ništa posebno.

  mart 16, 2024
 3. Slađana Anđelić (potvrđen vlasnik)

  Slađana Anđelić
  (verified owner)
  mart 16, 2024
 4. Suzana Ž. (potvrđen vlasnik)

  Suzana Ž.
  (verified owner)

  Malo jak za mene ,ali odličan

  februar 25, 2024
 5. Nikola Petkovic (potvrđen vlasnik)

  Nikola Petkovic
  (verified owner)
  oktobar 2, 2023
 6. Predrag Đ. (potvrđen vlasnik)

  Predrag Đ.
  (verified owner)
  april 23, 2023
 7. Anonymous (potvrđen vlasnik)

  Anonymous
  (verified owner)
  novembar 5, 2022
 8. Anonymous (potvrđen vlasnik)

  Anonymous
  (verified owner)
  jul 18, 2022
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0