Parfemi na tocenje

Fenty Beauty by Rihanna Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Fenty Beauty je raskošan i luskuzan ženski parfem koji odražava ideale raznolikosti i samopouzdanja koje predstavlja ističući lepotu u svim nijansama i oblicima. Ovaj miris nosi poruku da je svaka žena posebna i da ima pravo da bude ono što jeste. Fenty Beauty je jedinstveno iskustvo, kao što je i svaka žena koja ga na sebi nosi.

Šifra:2038

Fenty Beauty by Rihanna je miris koji odražava raznolikost i jedinstvenost svake žene. Ovaj parfem je stvoren za sve žene, bez obzira na nijansu kože, osobine, stav, kulturu ili rasu. Fenty Beauty slavi različitost i pruža jedinstveno iskustvo mirisa koje se ističe i odražava čisto srce i dušu svakog pojedinca.

Glavne note ovog parfema uključuju magnoliju i mošus, zajedno sa tangerinom, bugarskom ružom, vanilom, borovnicom, i naznakama kokosa, geranijuma i pačulija. Ova raznovrsna kombinacija nota stvara miris koji se jedinstveno izražava na svakoj osobi koja ga nosi. Fenty Beauty je jedinstveno iskustvo, kao što je i svaka žena koja ga nosi.

Fenty Beauty parfem odražava ideale raznolikosti i samopouzdanja koje predstavlja ističući lepotu u svim nijansama i oblicima. Ovaj miris nosi poruku da je svaka žena posebna i da ima pravo da bude ono što jeste.

S obzirom na svoje bogate i raznovrsne note, Fenty Beauty parfem traje tokom celog dana, ostavljajući za sobom prijatan i prepoznatljiv mirisni trag. Ovo je miris koji slavi individualnost i pruža jedinstveno iskustvo mirisa za svaku ženu.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

6 рецензија за Fenty Beauty by Rihanna Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Snezana Krstic (потврђен власник)

  Snezana Krstic
  (verified owner)
  17 јуна, 2023
 2. Milica M. (потврђен власник)

  Milica M.
  (verified owner)

  Dugotrajan i prelep miris

  19 јуна, 2023
 3. Anonimno (потврђен власник)

  Anonimno
  (verified owner)
  10 јула, 2023
 4. Bettina Bosilko (потврђен власник)

  Bettina Bosilko
  (verified owner)
  15 јула, 2023
 5. Anonimno (потврђен власник)

  Anonimno
  (verified owner)

  PARFEM TRAJE VEC 4 DANA, ODUSEVLJEN SAM!

  4 августа, 2023
 6. Anonimno (потврђен власник)

  Anonimno
  (verified owner)
  20 септембра, 2023
Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0