Parfemi na tocenje

Goddess Burberry Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Goddess Burberry je stvoren za žene koje teže jedinstvenim i sofisticiranim mirisima. On je odličan izbor za dame koje cene gurmanske note, luksuz i pažljivo odabrane sastojke. Osetite čaroliju Goddess Burberry mirisa i doživite neprolaznu eleganciju. Poručite ovaj izuzetan parfem i dopustite da vas odvede na putovanje kroz sofisticiranost i luksuz vanila akorda.

SKU: 2056
Category:

Goddess Burberry je aromatični parfem namenjen ženama, lansiran 2023. godine. Senzualni miris sa veganskom formulom, zasnovan je na vanili sa Madagaskara. Vanila se ručno bere, a zatim se mahune suše na suncu pet do sedam nedelja pre nego što se čuvaju u drvenim kutijama kako bi sazrele i razvile svoj sladak, prepoznatljiv miris.

Srce ovog parfema čine zapravo tri vrste vanile koje zajedno stvaraju gurmansku mirisnu simfoniju. Dodatak svetlucave lavande pridodaje mirisu senzualni sloj, stvarajući harmoničan spoj.

Goddess Burberry je stvoren za žene koje teže jedinstvenim i sofisticiranim mirisima. On je odličan izbor za dame koje cene gurmanske note, luksuz i pažljivo odabrane sastojke.

Osetite čaroliju Goddess Burberry mirisa i doživite neprolaznu eleganciju. Poručite ovaj izuzetan parfem i dopustite da vas odvede na putovanje kroz sofisticiranost i luksuz vanila akorda. Vaša nova mirisna avantura čeka na vas.

━━━━━━━━◇◆◇━━━━━━━━

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

7 recenzija za Goddess Burberry Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Teodora Vulic (potvrđen vlasnik)

  Teodora Vulic
  (verified owner)
  april 16, 2024
 2. Danica (potvrđen vlasnik)

  Danica
  (verified owner)
  april 10, 2024
 3. Aleksadra S. (potvrđen vlasnik)

  Aleksadra S.
  (verified owner)

  Kada parfem malo odstoji na kozi savrsen je..

  april 9, 2024
 4. Bojana Hrnjak (potvrđen vlasnik)

  Bojana Hrnjak
  (verified owner)
  april 8, 2024
 5. Jovana Timotijević (potvrđen vlasnik)

  Jovana Timotijević
  (verified owner)
  april 8, 2024
 6. Jelena B. (potvrđen vlasnik)

  Jelena B.
  (verified owner)
  april 7, 2024
 7. Анђела Томић (potvrđen vlasnik)

  Анђела Томић
  (verified owner)

  ODLIČAN!!!!!

  april 6, 2024
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0