Parfemi na tocenje

Grand Soir Maison Francis Kurkdjian Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Grand Soir Maison Francis Kurkdjian je miris koji savršeno predstavlja amber žanr parfema, ističući se svojim karakterom, dubinom i atraktivnošću. Ovaj miris odiše elegancijom i sofisticiranošću, ostavljajući iza sebe upečatljiv mirisni trag koji traje tokom čitave noći. Uživajte u jedinstvenom doživljaju koji će vas obaviti toplinom i elegancijom u svakom trenutku.

Grand Soir by Maison Francis Kurkdjian predstavlja neodoljiv mirisni doživljaj koji vas uvodi u uzbuđenje noći u Parizu. Lansiran 2016. godine, ovaj univerzalni miris donosi upečatljive note koje vas obavijaju toplinom i zanosom vanile, uz neodoljive arome benzoina i ambera.

Grand Soir nas uvodi u mističnu i uzbudljivu atmosferu Pariza noću, kada se grad obasjava svetlima i zrači jedinstvenom toplinom. Ovaj miris vas preplavljuje osećajem istančanosti i elegancije, nudeći vam doživljaj koji se pamti i ističe svojom dubokom toplinom.

Benzoin i tonka pasulj se ističu kao glavne note ovog mirisa, stvarajući slojevitost koja odiše suptilnošću i privlačnošću. Ovi sastojci se harmonično stapaju, obavijajući vas u mirisni omotač koji odiše profinjenošću i bogatstvom.

Grand Soir Maison Francis Kurkdjian je primer mirisa koji savršeno predstavlja amber žanr parfema, ističući se svojim karakterom, dubinom i atraktivnošću. Ovaj miris odiše elegancijom i sofisticiranošću, ostavljajući iza sebe upečatljiv mirisni trag koji traje tokom čitave noći.

Grand Soir je parfem koji donosi mirisnu raskoš i profinjenost, ističući se svojom toplinom, dubinom i zavodljivošću. Uživajte u jedinstvenom doživljaju koji će vas obaviti toplinom i elegancijom u svakom trenutku.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

2 рецензије за Grand Soir Maison Francis Kurkdjian Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Slobodan (потврђен власник)

  Slobodan
  (verified owner)

  Odličan, prefinjen i dugotrajan parfem za vaše „Uzvišeno veče“.

  5 децембра, 2023
 2. Anonimno (потврђен власник)

  Anonimno
  (verified owner)

  Autenticna nota i relativna postojanost.

  31 октобра, 2023
Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0