Parfemi na tocenje

Hugo Boss Bottled Infinite Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Hugo Boss Bottled Infinite je savršen izbor za muškarce koji žele da se istaknu svojom moći, samopouzdanjem i privlačnošću. U poređenju sa drugim varijacijama Boss Bottled mirisa, Infinite traje duže što ga čini izuzetno vrednim.Bez obzira da li ga nosite na poslu, tokom večernjeg izlaska ili svakodnevno, ovaj parfem će vas pratiti sa stilom.

Šifra:3003
Kategorije:

Hugo Boss Bottled Infinite je muški miris koji osvaja svojom beskrajnom elegancijom i snagom. Predstavljen 2019. godine, odmah je postao omiljen među muškarcima širom sveta.

Srce mirisa obuhvata bogate note pačulija, ruzmarina i lavande. Ove note donose dubinu i karakter parfemu, ističući vašu samouverenost i snagu. Osnova parfema sastoji se od kombinacije maslinovog drveta i sandalovine, što stvara glatku, ali duboku bazu koja se harmonično razvija na koži. Mešavina drvenih nota donosi trajnost mirisu, ostavljajući za sobom neodoljiv i zapamćen trag.

Miris ovog parfema je voćan, svež i prijatan. Njihova svežina je idealna za svakodnevnu upotrebu i privlači pažnju. Hugo Boss Bottled Infinite je savršen izbor za muškarce koji žele da se istaknu svojom moći, samopouzdanjem i privlačnošću. U poređenju sa drugim varijacijama Boss Bottled mirisa, Boss Bottled Infinite traje duže što ga čini izuzetno vrednim.

Hugo Boss Bottled Infinite je svestran i univerzalan što ga čini odličnim izborom za različite prilike i sezone. Bez obzira da li ga nosite na poslu, tokom večernjeg izlaska ili svakodnevno, ovaj parfem će vas pratiti sa stilom.

Hugo Boss Bottled Infinite je beskrajna elegancija u bočici i idealan saputnik za modernog muškarca koji zna šta želi i kako da to postigne.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

8 рецензија за Hugo Boss Bottled Infinite Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Stevan Milovanov (потврђен власник)

  Stevan Milovanov
  (verified owner)
  15 априла, 2021
 2. Milutin Djurić (потврђен власник)

  Milutin Djurić
  (verified owner)

  Odlični parfemi

  6 септембра, 2021
 3. Slobodan Todorović (потврђен власник)

  Slobodan Todorović
  (verified owner)
  20 новембра, 2021
 4. Nikolina Kovačević (потврђен власник)

  Nikolina Kovačević
  (verified owner)
  13 јуна, 2022
 5. Iva Stoimenov (потврђен власник)

  Iva Stoimenov
  (verified owner)
  10 августа, 2022
 6. Slobodan G. (потврђен власник)

  Slobodan G.
  (verified owner)
  27 јуна, 2023
 7. Ivana K. (потврђен власник)

  Ivana K.
  (verified owner)

  Odličan

  6 јула, 2023
 8. Lazar Momirović (потврђен власник)

  Lazar Momirović
  (verified owner)
  16 јула, 2023
Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0