Parfemi na tocenje

Hugo Boss Bottled Tonic Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Bottled Tonic by Hugo Boss je muški parfem koji osvaja svojom suptilnom elegancijom i osvežavajućom notom. Ovaj miris ima impresivnu postojanost od 6-8 sati i umerenu projekciju mirisa, što ga čini idealnim izborom za radne dane i svakodnevne prilike. Bottled Tonic nije previše intenzivan, već pruža blagu osvežavajuću notu koja će vas oživeti.

SKU: 819
Category:

Bottled Tonic by Hugo Boss je muški parfem koji osvaja svojom suptilnom elegancijom i osvežavajućom notom. Ovaj miris je lansiran 2017. godine i predstavlja muževnu svežinu koja donosi novo svetlo i osveženje originalnom Boss Bottled mirisu.

Bottled Tonic je kombinacija citrusnih nota, začina i drvenih akorda, stvarajući harmoničan mirisni doživljaj. Ovaj miris je suptilan i elegantan, a istovremeno osvežavajuć, čineći ga savršenim izborom za savremenog muškarca koji želi da ostavi pozitivan utisak.

Ovaj miris ima impresivnu postojanost od 6-8 sati i umerenu projekciju mirisa, što ga čini idealnim izborom za radne dane i svakodnevne prilike. Bottled Tonic nije previše intenzivan, već pruža blagu osvežavajuću notu koja će vas oživeti.

Zato neka Bottled Tonic by Hugo Boss bude vaša tajna svežine i elegancije. Bez obzira da li ga nosite na poslu ili u svakodnevnim prilikama, ovaj miris će vas pratiti tokom celog dana i istaći vašu suptilnu muževnost. Hugo Boss Bottled Tonic je miris za muškarca koji teži uspehu i živi život u punom sjaju.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

6 recenzija za Hugo Boss Bottled Tonic Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Miroslav Vereš (potvrđen vlasnik)

  Miroslav Vereš
  (verified owner)
  mart 30, 2024
 2. Srdjan Popović (potvrđen vlasnik)

  Srdjan Popović
  (verified owner)
  mart 6, 2024
 3. Slavica Kostovski (potvrđen vlasnik)

  Slavica Kostovski
  (verified owner)

  Sve u redu, korektno

  decembar 2, 2023
 4. Mirko K. (potvrđen vlasnik)

  Mirko K.
  (verified owner)
  oktobar 29, 2023
 5. Sladjana (potvrđen vlasnik)

  Sladjana
  (verified owner)
  jul 17, 2023
 6. Stevan (potvrđen vlasnik)

  Stevan
  (verified owner)
  maj 12, 2021
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0