Parfemi na tocenje

Lacoste Essential Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Lacoste Essential je miris koji odražava duh modernog muškarca – samouveren, vitalan i pun energije. Ovaj parfem je svež i lagan miris, a ono što ga čini jedinstvenim je patentirana tehnologija postepenog oslobađanja nota tokom vremena, zbog čega miris može trajati tokom celog dana. Osetite mirisnu harmoniju sa Lacoste Essential i budite spremni da osvojite svet svojom svežinom.

SKU: 773
Category:

Lacoste Essential je muški miris lansiran 2005. godine i od tada je postao sinonim za svežinu, vitalnost i suptilnu muževnost. Ovaj parfem za muškarce je neodoljiva kombinacija drvenih i aromatičnih nota, stvarajući mirisnu harmoniju koja će vas osvežiti i privući pažnju gde god da se nalazite.

Gornje note ovog mirisa obuhvataju bergamot, kasicu, list paradajza i mandarinu, što mu daje energetski početak. Srednje note se sastoje od ruže i bibera, dok osnovu čine sandalovina i pačuli. Ono što čini Lacoste Essential jedinstvenim je patentirana tehnologija postepenog oslobađanja nota tokom vremena, što znači da ćete uživati u celodnevnoj svežini.

Ovaj parfem je svež i lagan miris koji se može nositi tokom celog dana. Sa čistim i muževnim notama, Lacoste Essential je pogodan za dnevno nošenje i može vas pratiti tokom celog dana, pružajući osećaj opuštenosti.

Ovo je miris koji odražava duh modernog muškarca – samouveren, vitalan i pun energije. Osetite mirisnu harmoniju sa Lacoste Essential i budite spremni da osvojite svet svojom svežinom.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

7 recenzija za Lacoste Essential Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Žarko Milosavljević (potvrđen vlasnik)

  Žarko Milosavljević
  (verified owner)
  februar 26, 2024
 2. Saša P. (potvrđen vlasnik)

  Saša P.
  (verified owner)

  MIRIŠE DUGO, PREPORUKA

  decembar 6, 2023
 3. Dragana Rosic (potvrđen vlasnik)

  Dragana Rosic
  (verified owner)
  septembar 9, 2023
 4. Nenad Usorac (potvrđen vlasnik)

  Nenad Usorac
  (verified owner)
  maj 16, 2023
 5. Драгана Г. (potvrđen vlasnik)

  Драгана Г.
  (verified owner)

  Одличан

  maj 9, 2023
 6. Luka Garajski (potvrđen vlasnik)

  Luka Garajski
  (verified owner)
  februar 1, 2023
 7. Marija Vucinic (potvrđen vlasnik)

  Marija Vucinic
  (verified owner)

  Dobar,postojan,..

  januar 22, 2023
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0