Parfemi na tocenje

Lacoste Essential Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Lacoste Essential je miris koji odražava duh modernog muškarca – samouveren, vitalan i pun energije. Ovaj parfem je svež i lagan miris, a ono što ga čini jedinstvenim je patentirana tehnologija postepenog oslobađanja nota tokom vremena, zbog čega miris može trajati tokom celog dana. Osetite mirisnu harmoniju sa Lacoste Essential i budite spremni da osvojite svet svojom svežinom.

Šifra:773
Kategorije:

Lacoste Essential je muški miris lansiran 2005. godine i od tada je postao sinonim za svežinu, vitalnost i suptilnu muževnost. Ovaj parfem za muškarce je neodoljiva kombinacija drvenih i aromatičnih nota, stvarajući mirisnu harmoniju koja će vas osvežiti i privući pažnju gde god da se nalazite.

Gornje note ovog mirisa obuhvataju bergamot, kasicu, list paradajza i mandarinu, što mu daje energetski početak. Srednje note se sastoje od ruže i bibera, dok osnovu čine sandalovina i pačuli. Ono što čini Lacoste Essential jedinstvenim je patentirana tehnologija postepenog oslobađanja nota tokom vremena, što znači da ćete uživati u celodnevnoj svežini.

Ovaj parfem je svež i lagan miris koji se može nositi tokom celog dana. Sa čistim i muževnim notama, Lacoste Essential je pogodan za dnevno nošenje i može vas pratiti tokom celog dana, pružajući osećaj opuštenosti.

Ovo je miris koji odražava duh modernog muškarca – samouveren, vitalan i pun energije. Osetite mirisnu harmoniju sa Lacoste Essential i budite spremni da osvojite svet svojom svežinom.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

5 рецензија за Lacoste Essential Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Marija Vucinic (потврђен власник)

  Marija Vucinic
  (verified owner)

  Dobar,postojan,..

  22 јануара, 2023
 2. Luka Garajski (потврђен власник)

  Luka Garajski
  (verified owner)
  1 фебруара, 2023
 3. Драгана Г. (потврђен власник)

  Драгана Г.
  (verified owner)

  Одличан

  9 маја, 2023
 4. Nenad Usorac (потврђен власник)

  Nenad Usorac
  (verified owner)
  16 маја, 2023
 5. Dragana Rosic (потврђен власник)

  Dragana Rosic
  (verified owner)
  9 септембра, 2023
Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0