Parfemi na tocenje

Megamare Orto Parisi Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Megamare bz Orto Parisi se ističe kao unisex parfem koji istražuje granice muževnosti i nežnosti. Njegova duboka akvatična mešavina pruža osećaj snage i autentičnosti, dok istovremeno otkriva nežnost morskih nota koje miluju vaša čula. Uz Megamare, uživajte u osećaju prefinjenosti i moći prirode koja vas okružuje svojom svežinom i vitalnošću.

Šifra:3054

Megamare by Orto Parisi je akvatični unisex parfem inspirisan mirisima mora, lansiran 2019. godine.

Megamare vas poziva na senzacionalno putovanje kroz svežinu i dubinu morskih talasa. Ovaj intrigantan parfem oživljava čaroliju morskih nota, pružajući nezaboravno iskustvo koje osvaja vaša čula. Njegova duboka i opojna aroma uvlači vas u mistični svet okeana, pružajući osećaj slobode i svežine koje se protežu na sve strane.

Ova raskošna mešavina ambergrisa, morskih krastavaca i morskih algi predstavlja savršenu harmoniju prirode. Inspirisan morskim životom i njegovom neodoljivom lepotom, Megamare Orto Parisi se ističe kao istinski dragulj koji istražuje dubine okeana. Njegove prefinjene note pružaju osećaj svežine i vitalnosti, istovremeno otkrivajući unikatnu i intrigantnu morsku priču.

Megamare se ističe kao parfem koji istražuje granice muževnosti i nežnosti. Njegova duboka akvatična mešavina pruža osećaj snage i autentičnosti, dok istovremeno otkriva nežnost morskih nota koje miluju vaša čula. Uz Megamare, uživajte u osećaju prefinjenosti i moći prirode koja vas okružuje svojom svežinom i vitalnošću.

Otkrijte čaroliju mora kroz Megamare parfem koji istražuje dubine okeana i pruža osećaj svežine i privlačnosti. Uz ovaj parfem, uronite u senzacionalno iskustvo morske svežine koje će vas osvojiti na prvi miris.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Megamare Orto Parisi Originalni Parfem Nicole EDP“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0