Parfemi na tocenje

Molecule 02 Escentric Molecules Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Molecule 02 by Escentric Molecules se može opisati kao sveža, gotovo mineralna glatkoća mirisa, koji suptilno raste i obavija vas slojevima senzualnih, sjajnih molekula. Molecule 02 by Escentric Molecules pruža privlačan i jedinstven miris koji se može kombinovati s drugim mirisima, stvarajući jedinstvenu i personalizovanu aromu.

Molecule 02 by Escentric Molecules je univerzalni sintetički parfem namenjen ženama i muškarcima, lansiran 2008. godine. Ovaj unisex miris je zasnovan na noti ambroksana, komponente ambergrisa koji je jedan od najcenjenijih sastojaka parfema.

Molecule 02 sadrži isključivo ambroksan, izuzetno dugotrajnu notu, što znači da će vas pratiti tokom čitavog dana. Njegov veoma prijatan, baršunast, topao i očaravajuće sladak karakter čini ga nenametljivim, a opet izuzetno primetnim.

Ovaj miris najbolje se može opisati kao sveža, gotovo mineralna glatkoća, koja suptilno raste i obavija vas slojevima senzualnih, sjajnih molekula. Molecule 02 by Escentric Molecules pruža privlačan i jedinstven miris koji se može kombinovati s drugim mirisima, stvarajući jedinstvenu i personalizovanu aromu.

Namenjen individualistima i ljubiteljima suptilne raskoši, Molecule 02 je parfem koji ističe vašu autentičnost i stvara mirisno iskustvo koje traje. Ovaj miris je više od parfema – to je neopisiva aroma koja oživljava vašu jedinstvenost i stvara nezaboravan doživljaj.

Osetite moć i dugotrajan učinak Molecule 02 by Escentric Molecules parfema i dopustite da vaša ličnost zasija kroz ovu magičnu aromu.

━━━━━━━━◇◆◇━━━━━━━━

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

2 recenzije za Molecule 02 Escentric Molecules Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Milica Stojanovic (potvrđen vlasnik)

  Milica Stojanovic
  (verified owner)
  april 2, 2024
 2. Milica (potvrđen vlasnik)

  Milica
  (verified owner)

  Jedna rec…IZUZETAN! Sve preporuke za Nicole parfeme❤️

  mart 29, 2024
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0