Parfemi na tocenje

Molecule 04 Escentric Molecules Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Kremast, drvenast i prozračan – Molecule 04 by Escentric Molecules je parfem koji dotiče nove mirisne dimenzije i donosi osveženje drugačije vrste. Njegova sofisticirana jednostavnost privlači pojedince koji cene suptilnost i ekskluzivnost. Molecule 04 je miris za one koji žele da se istaknu na diskretan način, ostavljajući iza sebe nezaboravan trag.

Molecule 04 by Escentric Molecules je univerzalni drvenasti miris namenjen ženama i muškarcima, lansiran 2017. godine.

Po sastavu izrazito jednostavan, Molecule 04 sastoji se od javanola – molekula sandalovog drveta koji, iako sintetički, zadržava sjaj i postojanost prirodne sandalovine. U isto vreme on je prozračniji i transparentniji od sandalovine u prirodi. Ovaj parfem je snažan i dugotrajan, stvarajući specifičnu auru oko nosioca.

Kremast, drvenast i prozračan – Molecule 04 je parfem koji dotiče nove mirisne dimenzije i donosi osveženje drugačije vrste. Njegova sofisticirana jednostavnost privlači pojedince koji cene suptilnost i ekskluzivnost. Molecule 04 by Escentric Molecules je miris za one koji žele da se istaknu na diskretan način, ostavljajući iza sebe nezaboravan trag.

Ovaj miris je kao stvoren za ljubitelje suptilnih drvenastih nota, pružajući nezaboravan doživljaj čiste elegancije. Ako tražite parfem koji će vam pružiti neponovljivu aromu, Molecule 04 by Escentric Molecules je pravi izbor, jer vaša jedinstvenost zaslužuje miris koji je jednako jedinstven.

━━━━━━━━◇◆◇━━━━━━━━

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

3 recenzije za Molecule 04 Escentric Molecules Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Tijana D. (potvrđen vlasnik)

  Tijana D.
  (verified owner)

  Sjajan

  april 3, 2024
 2. Milica Stojanovic (potvrđen vlasnik)

  Milica Stojanovic
  (verified owner)
  april 2, 2024
 3. Milica (potvrđen vlasnik)

  Milica
  (verified owner)

  Do sada nisam bila ovoliko nestrpljiva kao dok sam cekala ovu isporuku. I naravno… ocekivanja su ispunjena 👌 Vec imate jos jednog vernog kupca ( verovatno u podugackom nizu kupaca) ❤️ Hvala Nicole 🥰

  mart 29, 2024
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0