Parfemi na tocenje

MYSLF YSL Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

YSL MYSLF je miris koji ističe sofisticiranost, eleganciju i samopouzdanje modernog muškarca. Ovaj intrigantni muški miris donosi sve nijanse vaše ličnosti na jedinstven način. Isprobajte MYSLF i istaknite svoju unutrašnju snagu i suptilnu harizmu koja će privući pažnju gde god se pojavite. Uz MYSLF by YSL parfem, otkrijte svoj potpis mirisa koji ističe individualnost i suptilno naglašava sve nijanse vaše snažne ličnosti.

Šifra:3052
Kategorije:

MYSLF by Yves Saint Laurent je novi aromatični parfem namenjen muškarcima, lansiran 2023. godine. Ovaj intrigantni muški miris donosi sve nijanse vaše ličnosti na jedinstven način, ističući sofisticiranost i eleganciju modernog muškarca.

Gornje note parfema uključuju kalabrijski bergamot. Ove note pružaju živahnu i osvežavajuću kombinaciju citrusa koja ističe vitalnost i dinamiku modernog muškarca. Gornji tonovi parfema pružaju suptilan i elegantan doživljaj, stvarajući svežinu koja odražava samopouzdanje i snagu nosioca parfema. U srcu parfema oseća se nota tuniskog cveta narandže. Ova raskošna cvetna nota dodaje dubinu i slojevitost mirisu, stvarajući senzualnu i prefinjenu harmoniju koja ističe muževnost i eleganciju. Snažne cvetne note pružaju suptilnu senzualnost koja obavija poput neodoljive arome, ostavljajući trag koji osvaja srca. Baza parfema MYSLF obuhvata Ambrofix™ i pačuli. Ove raskošne note stvaraju duboku i zavodljivu završnicu koja ističe snagu i harizmu nosioca parfema. Pružaju toplinu i senzualnost, ističući samopouzdanje i unutrašnju snagu muškarca.

YSL MYSLF je miris koji ističe sofisticiranost, eleganciju i samopouzdanje modernog muškarca. Isprobajte MYSLF i istaknite svoju jedinstvenu snagu i suptilnu harizmu koja će privući pažnju gde god se pojavite.  Uz MYSLF by YSL parfem, otkrijte svoj potpis mirisa koji ističe individualnost i suptilno naglašava sve nijanse vaše unutrašnje snage.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

3 рецензије за MYSLF YSL Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Slobodan (потврђен власник)

  Slobodan
  (verified owner)

  Odličan i jak parfem za muškarce.

  5 децембра, 2023
 2. Vladimir Šipovac (потврђен власник)

  Vladimir Šipovac
  (verified owner)
  25 новембра, 2023
 3. Ilija (потврђен власник)

  Ilija
  (verified owner)

  Odlican i vrlo postojan.

  25 новембра, 2023
Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0