Parfemi na tocenje

MYSLF YSL Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

YSL MYSLF je miris koji ističe sofisticiranost, eleganciju i samopouzdanje modernog muškarca. Ovaj intrigantni muški miris donosi sve nijanse vaše ličnosti na jedinstven način. Isprobajte MYSLF i istaknite svoju unutrašnju snagu i suptilnu harizmu koja će privući pažnju gde god se pojavite. Uz MYSLF by YSL parfem, otkrijte svoj potpis mirisa koji ističe individualnost i suptilno naglašava sve nijanse vaše snažne ličnosti.

SKU: 3052

MYSLF by Yves Saint Laurent je novi aromatični parfem namenjen muškarcima, lansiran 2023. godine. Ovaj intrigantni muški miris donosi sve nijanse vaše ličnosti na jedinstven način, ističući sofisticiranost i eleganciju modernog muškarca.

Gornje note parfema uključuju kalabrijski bergamot. Ove note pružaju živahnu i osvežavajuću kombinaciju citrusa koja ističe vitalnost i dinamiku modernog muškarca. Gornji tonovi parfema pružaju suptilan i elegantan doživljaj, stvarajući svežinu koja odražava samopouzdanje i snagu nosioca parfema. U srcu parfema oseća se nota tuniskog cveta narandže. Ova raskošna cvetna nota dodaje dubinu i slojevitost mirisu, stvarajući senzualnu i prefinjenu harmoniju koja ističe muževnost i eleganciju. Snažne cvetne note pružaju suptilnu senzualnost koja obavija poput neodoljive arome, ostavljajući trag koji osvaja srca. Baza parfema MYSLF obuhvata Ambrofix™ i pačuli. Ove raskošne note stvaraju duboku i zavodljivu završnicu koja ističe snagu i harizmu nosioca parfema. Pružaju toplinu i senzualnost, ističući samopouzdanje i unutrašnju snagu muškarca.

YSL MYSLF je miris koji ističe sofisticiranost, eleganciju i samopouzdanje modernog muškarca. Isprobajte MYSLF i istaknite svoju jedinstvenu snagu i suptilnu harizmu koja će privući pažnju gde god se pojavite.  Uz MYSLF by YSL parfem, otkrijte svoj potpis mirisa koji ističe individualnost i suptilno naglašava sve nijanse vaše unutrašnje snage.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

7 recenzija za MYSLF YSL Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Aleksandar (potvrđen vlasnik)

  Aleksandar
  (verified owner)

  parfem miriše dosta kao original međutim ne traje dugo…u mom iskustvu se već nakon dva sata potpuno izgubi miris

  april 4, 2024
 2. Jelena (potvrđen vlasnik)

  Jelena
  (verified owner)
  mart 19, 2024
 3. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)
  mart 9, 2024
 4. Marko (potvrđen vlasnik)

  Marko
  (verified owner)
  januar 27, 2024
 5. Slobodan (potvrđen vlasnik)

  Slobodan
  (verified owner)

  Odličan i jak parfem za muškarce.

  decembar 5, 2023
 6. Vladimir Šipovac (potvrđen vlasnik)

  Vladimir Šipovac
  (verified owner)
  novembar 25, 2023
 7. Ilija (potvrđen vlasnik)

  Ilija
  (verified owner)

  Odlican i vrlo postojan.

  novembar 25, 2023
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0