Parfemi na tocenje

Profumum Roma Acqua di Sale Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Profumum Roma Acqua di Sale je opuštajući i osvežavajući miris koji će vas podsetiti na miris morske obale, svežeg povetarca i sunčanih dana na plaži. On je drugačiji od većine parfema na tržištu i nudi pravu esenciju morskog mirisa. Osim svoje svežine, ima i senzualnu notu koja će vas osvojiti. Kvalitet sirovih sastojaka i visoka koncentracija parfema garantuju da će miris dugo trajati na vašoj koži.

Profumum Roma Acqua di Sale je univerzalni parfem koji vas vodi na nezaboravno putovanje morima. Ovaj miris, lansiran 1996. godine, nosi ime koje na italijanskom znači „morska so“.

Ovaj parfem pogodan je kako za žene tako i za muškarce, a njegova svežina i jedinstvenost će privući sve ljubitelje mirisa mora. Acqua di Sale počinje gornjim notama kedra i akvatičnih nota, koje vas odmah nose na obalu mora.

Glavna karakteristika ovog mirisa je njegova svežina, kao da ste upravo izašli iz mora i na vašoj koži ostala nota soli. Projekcija i postojanost ovog parfema su iznad proseka, što znači da ćete uživati u njegovoj mirisnoj magiji tokom čitavog dana.

Profumum Roma Acqua di Sale je opuštajući i osvežavajući miris koji će vas podsetiti na miris morske obale, svežeg povetarca i sunčanih dana na plaži. On je drugačiji od većine parfema na tržištu i nudi pravu esenciju morskog mirisa.

Osim svoje svežine, ovaj miris ima i senzualnu i privlačnu notu koja će vas osvojiti. Kvalitet sirovih sastojaka i visoka koncentracija parfema garantuju da će miris dugo trajati na vašoj koži.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

8 recenzija za Profumum Roma Acqua di Sale Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Dejan M. (potvrđen vlasnik)

  Dejan M.
  (verified owner)
  februar 24, 2024
 2. Igor (potvrđen vlasnik)

  Igor
  (verified owner)

  Prvi put probao, ispunio sva očekivanja…

  januar 2, 2024
 3. zoran i. (potvrđen vlasnik)

  zoran i.
  (verified owner)

  Trajnost na mojoj koži do 3 sati

  decembar 12, 2023
 4. Tamara M. (potvrđen vlasnik)

  Tamara M.
  (verified owner)
  decembar 11, 2023
 5. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)
  novembar 20, 2023
 6. Zoran (potvrđen vlasnik)

  Zoran
  (verified owner)

  Parfem dosta dobro odradjen trajnost na mojoj kozi 4 do 5 sati .zadovoljan

  novembar 12, 2023
 7. Miodrag (potvrđen vlasnik)

  Miodrag
  (verified owner)
  oktobar 9, 2023
 8. Miroslav (potvrđen vlasnik)

  Miroslav
  (verified owner)
  oktobar 3, 2023
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0