Parfemi na tocenje

Tom Ford Plum Japonais Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Plum Japonais by Tom Ford je kompleksan i jedinstven miris sa likerastim, tamnim i dimnim notama. Za ženu koja ceni nešto posebno, Tom Ford Plum Japonais je idealan izbor. Ova raskošna aroma predstavlja jedinstvenu interpretaciju voćnih i cvetnih elemenata, stvarajući mirisni pečat koji traje i ostavlja snažan utisak.

SKU: 2053
Category:

Tom Ford Plum Japonais je ženski miris koji otkriva izvanrednu lepotu japanske šljive, postavljajući je u kontrast sa bujnom i nekonvencionalnom raznovrsnošću egzotičnih azijskih sastojaka. Lansiran 2013. godine, ovaj cvetno-voćni miris iz Tom Ford kolekcije predstavlja bogatstvo i luksuz, stvarajući neodoljivu kompleksnost koja ostavlja bez daha.

Gornje note ovog parfema obuhvataju cimet i šafran, uvodeći nas u topao i začinjen svet. U srcu mirisa osećaju se japanska šljiva, cvet šljive, liker, čempres i kamelija, stvarajući raskošnu harmoniju između voćnih i cvetnih tonova. Baza parfema donosi dubinu i toplinu, sa notama agarovog drveta (oud), ambera, benzoina, jele i vanile.

Plum Japonais by Tom Ford je kompleksan i jedinstven miris sa likerastim, tamnim i dimnim notama. Tom Ford je majstorski spojio različite elemente kako bi stvorio mirisno iskustvo koje je istovremeno intrigantno i senzualno. Ovaj parfem je kao egzotično putovanje kroz azijske bašte, gde se tradicija sreće sa savremenim luksuzom.

Za ženu koja ceni nešto posebno, Tom Ford Plum Japonais je idealan izbor. Ova raskošna aroma predstavlja jedinstvenu interpretaciju voćnih i cvetnih elemenata, stvarajući mirisni pečat koji traje i ostavlja snažan utisak. Uživajte u kompleksnosti i lepoti ovog mirisa koji osvaja srca svojom neodoljivom privlačnošću.

━━━━━━━━◇◆◇━━━━━━━━

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

1 recenzija za Tom Ford Plum Japonais Nicole EDP – inspirisan originalom

  1. Sofija

    Sofija

    Možda najjači i najpostojaniji Nicole parfem koji imam. Miris je pun, začinski, za šljivoljupce poput mene pravi pogodak. Miriše moćno i voćno 🤣

    mart 7, 2024
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0