Parfemi na tocenje

Poslovna saradnja (B2B)

Nicole

Dobrodošli u svet Nicole parfema!

Ukoliko cenite naš proizvod i želite da postanete deo naše mreže saradnika, rado bismo Vas videli kao partnera u promovisanju brenda Nicole ili Vašeg sopstvenog.

 

Veleprodaja

Uvrstite naše parfeme u asortiman svog maloprodajnog lanca i nabavite Nicole proizvode po specijalnim veleprodajnim cenama. Nudimo mogućnost rinfuzne prodaje parfema na točenje (dopunjavanjem bočica), kao i konfekcijske prodaje parfema upakovanih u originalne Nicole bočice.

FRANŠIZA

Postanite ovlašćeni predstavnik brenda Nicole i pokrenite sopstveni biznis na krilima brenda koji uspešno posluje više od 20 godina. Iskoristite već dobro razrađeni model poslovanja, prepoznatljiv brend i marketinške strategije, u zamenu za franšiznu taksu.

PRIVATE LABEL

Lansirajte sopstveni brend parfema uz punu podršku Nicole tima. Od odabira mirisnih nota do dizajna ambalaže i pakovanja, obezbeđujemo sirovinu i kompletnu logističku podršku da stvorite brend koji će biti jedinstven i prepoznatljiv na tržištu. Više informacija o mogućnostima za kreiranje privatne marke parfema pogledajte na posebnoj strani Private label.

Pošaljite upit za saradnju

Obavezna polja su označena sa *

Za više detalja i informacije o uslovima saradnje kontaktirajte nas na broj 0606262532 ili nam pišite direktno!

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0