BESPLATNA DOSTAVA za porudžbine preko 2999 rsd

Nicole Parfemi

Originalni francuski parfemi na točenje
EDP garancija kvaliteta
 

OriginalneFrancuske esencije

Garancija kvaliteta i duge postojanosti

KVALITET

Svi naši proizvodi prolaze detaljna dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA (International Fragrance Association)

EDP

Svi naši mirisi su EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances. To podrazumeva veći kvalitet i dužu postojanost na vašoj koži u odnosu na alternative (EDT i EDC)

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve porudžbine čija je vrednost veća od 3000 RSD, dostava je BESPLATNA. Parfeme dostavljamo u najkraćem roku na teritoriji cele Srbije

EKOLOGIJA

Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički obojeni. Svoje prazne staklene bočice parfema više ne morate bacati. Svaku od njih možete ponovno iskoristiti i napuniti je uz pomoć naše SMART FILLER NICOLE punilice

O namaNICOLE PARFEMI

Nicole Parfemi su međunarodni brend parfema koji u Evropi posluje od 1996. godine. Proizvodimo jedinstvenu liniju parfema na točenje Nicole koji predstavljaju ekvivalente najpopularnijim svetskim brendovima.

Nicole Parfemi nastaju od kvalitetnih sastojaka i originalnih francuskih esencija. Svi naši parfemi su označeni kao EDP (Eau de Parfum) što podrazumeva veći kvalitet i znatno dužu postojanost na vašoj koži u odnosu na alternative EDT (Eau de Toilette) i EDC (Eau de Cologne).

Na tržištima evropskih zemalja već godinama postoji veliki interes za našim širokim asortimanom ženskih, muških i unisex parfema. Među njima se poslednjih godina našla i Srbija pa su Nicole parfemi na točenje sada dostupni i vama u svakom trenutku, posredstvom našeg online shop-a.

Svi naši parfemi prolaze detaljna dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, od kojih i IFRA (International Fragrance Association), kao međunarodni garant kvaliteta.

Naši mirisi su, takođe, ekološki prihvatljivi i nisu sintetički obojeni. Fantastačan kvalitet i pristupačna cena su naši glavni aduti.

Omogućavamo online plaćanje platnim karticama ili pouzećem, a dostavu vršimo u najkraćem roku na teritoriji čitave Srbije.

Prodaja
500 k
Poslovanja
1 Godina
Nicole
Pusti video zapis

Pronađi savršen parfem za sebe

Fantastičan kvalitet i pristupačna cena

Perfect

BestselleriNajprodavaniji Parfemi

Parfemski

Auto mirisi

Nicole Parfemi proizvode i mirise za automobile koji su visoko koncentrisani, trajni i učinkoviti.

00444Days
0044Hours
:
0044Minutes
:
0044Seconds
500

rsd

FillerNICOLE EDP SMART FILLER (PUNILICA)

Uz pomoć SMART NICOLE FILLER punilice, možete sami dopuniti vašu bočicu Nicole parfema i tako dodatno uštedeti novac i sačuvati okolinu od zagađenja.

Nicole Parfemi su na tržištu prisutni više od dve decenije. Za to vreme, proizvodnju i prodaju EDP parfema podigli smo na sasvim novi nivo, kreiranjem SMART NICOLE FILLER-a. Korišćenjem naše specijalne punilice, prazne bočice Nicole parfema više ne morate bacati u đubre, već ih možete sami dopunjavati i koristiti višekratno. Na taj način uštedećete novac i sačuvati životnu sredinu. 

Novi ParfemiNovo u ponudi

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0