Parfemi na tocenje

Givenchy Play For Her Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Play For Her by Givenchy je miris koji oslikava samopouzdanu ženu koja zna šta želi. Ovaj parfem je kao stvoren za one trenutke kada želite da se istaknete, da ostavite nezaboravan utisak i da pokažete svoju unikatnost. Bilo da ga nosite tokom dana ili za posebne večernje prilike, Givenchy Play For Her će vas obaviti očaravajućom ženstvenošću i doprineti da se osećate samouvereno i neodoljivo.

Šifra:137
Kategorije:

Givenchy Play For Her je voćno-orijentalno-cvetni ženski parfem koji mami svojom senzualnošću. Nastao je 2010. godine kao ženska verzija čuvenog i zavodljivog parfema Play for Him koji je lansiran par godina ranije.

Givenchy Play For Her je više od mirisa – to je izazov za sva čula. Ova ženstvena kompozicija otvara se svežim voćnim notama koje vas momentalno preplavljuju osećajem svežine i vitalnosti. U srcu mirisa, cvetne note dominiraju, dajući mu dubinu i senzualnost. Dok se miris razvija na vašoj koži, tople i drvenaste note postepeno preplavljuju vaše čulo mirisa, ostavljajući za sobom neodoljiv i dugotrajan trag.

Play For Her je miris koji oslikava samopouzdanu ženu koja zna šta želi. Ovaj parfem je kao stvoren za one trenutke kada želite da se istaknete, da ostavite nezaboravan utisak i da pokažete svoju unikatnost. Bilo da ga nosite tokom dana ili za posebne večernje prilike, Givenchy Play For Her će vas obaviti očaravajućom ženstvenošću i doprineti da se osećate samouvereno i neodoljivo.

Zavodljiv, senzualan i neodoljiv, Play For Her je miris koji će vam pomoći da izrazite svoju jedinstvenu ličnost i da ostavite neizbrisiv trag gde god da krenete. Osetite čarobnost ovog mirisa i dozvolite mu da vas inspiriše da budete najbolja verzija sebe.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

7 рецензија за Givenchy Play For Her Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Anonymous (потврђен власник)

  Anonymous
  (verified owner)

  Prelep parfem, preporučujem!

  23 марта, 2021
 2. Оливера Дувњак (потврђен власник)

  Оливера Дувњак
  (verified owner)
  2 јуна, 2021
 3. Anonymous (потврђен власник)

  Anonymous
  (verified owner)
  17 децембра, 2022
 4. Aleksandra M. (потврђен власник)

  Aleksandra M.
  (verified owner)
  22 фебруара, 2023
 5. Anonymous (потврђен власник)

  Anonymous
  (verified owner)
  2 марта, 2023
 6. Emilija (потврђен власник)

  Emilija
  (verified owner)
  19 априла, 2023
 7. Anonimno (потврђен власник)

  Anonimno
  (verified owner)
  24 јула, 2023
Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0