Parfemi na tocenje

Megamare Orto Parisi Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Megamare bz Orto Parisi se ističe kao unisex parfem koji istražuje granice muževnosti i nežnosti. Njegova duboka akvatična mešavina pruža osećaj snage i autentičnosti, dok istovremeno otkriva nežnost morskih nota koje miluju vaša čula. Uz Megamare, uživajte u osećaju prefinjenosti i moći prirode koja vas okružuje svojom svežinom i vitalnošću.

SKU: 3054

Megamare by Orto Parisi je akvatični unisex parfem inspirisan mirisima mora, lansiran 2019. godine.

Megamare vas poziva na senzacionalno putovanje kroz svežinu i dubinu morskih talasa. Ovaj intrigantan parfem oživljava čaroliju morskih nota, pružajući nezaboravno iskustvo koje osvaja vaša čula. Njegova duboka i opojna aroma uvlači vas u mistični svet okeana, pružajući osećaj slobode i svežine koje se protežu na sve strane.

Ova raskošna mešavina ambergrisa, morskih krastavaca i morskih algi predstavlja savršenu harmoniju prirode. Inspirisan morskim životom i njegovom neodoljivom lepotom, Megamare Orto Parisi se ističe kao istinski dragulj koji istražuje dubine okeana. Njegove prefinjene note pružaju osećaj svežine i vitalnosti, istovremeno otkrivajući unikatnu i intrigantnu morsku priču.

Megamare se ističe kao parfem koji istražuje granice muževnosti i nežnosti. Njegova duboka akvatična mešavina pruža osećaj snage i autentičnosti, dok istovremeno otkriva nežnost morskih nota koje miluju vaša čula. Uz Megamare, uživajte u osećaju prefinjenosti i moći prirode koja vas okružuje svojom svežinom i vitalnošću.

Otkrijte čaroliju mora kroz Megamare parfem koji istražuje dubine okeana i pruža osećaj svežine i privlačnosti. Uz ovaj parfem, uronite u senzacionalno iskustvo morske svežine koje će vas osvojiti na prvi miris.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

8 recenzija za Megamare Orto Parisi Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Jugoslav V. (potvrđen vlasnik)

  Jugoslav V.
  (verified owner)
  maj 15, 2024
 2. Sanja (potvrđen vlasnik)

  Sanja
  (verified owner)

  Identičan kao original, sve pohvale 👍👌

  maj 3, 2024
 3. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)
  april 17, 2024
 4. Sofija

  Sofija

  Ne znam kakav je original, miris je dosta svež, ali ne citrusno svež, već morski, što je i tema ovog parfema. Performanse sjajne i sada, a svakako čekam leto da vidim kako će se tada pokazati

  mart 7, 2024
 5. Dejan M. (potvrđen vlasnik)

  Dejan M.
  (verified owner)

  Odlicna trajnost i aura

  februar 24, 2024
 6. Miroslav (potvrđen vlasnik)

  Miroslav
  (verified owner)
  februar 18, 2024
 7. Zlatko Pinter (potvrđen vlasnik)

  Zlatko Pinter
  (verified owner)
  januar 22, 2024
 8. Igor (potvrđen vlasnik)

  Igor
  (verified owner)

  Dosta sličan Erba puri od XJ, samo malo više “gorak”, očekivao sam malo više mirisa mora i vode…Postojanost odlična.

  januar 2, 2024
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0