Parfemi na tocenje

Paco Rabanne Invictus Victory Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Invictus Victory je parfem koji proslavlja trijumf i pobedu, ističući snagom svog mirisa jedinstvenu privlačnost modernog muškarca. Svojim intenzivnim i atraktivnim mirisom, Invictus Victory pruža osećaj samopouzdanja i snage, istovremeno otkrivajući dubinu senzualnosti i neodoljive privlačnosti. Ovaj parfem se ističe kao savršen izbor za muškarce koji žele da istaknu svoju unutrašnju snagu i harizmu, privlačeći pažnju svojom prefinjenošću i muževnošću.

Šifra:3055
Kategorije:

Invictus Victory by Paco Rabanne je muški parfem lansiran 2021. godine.

Gornje note ovog parfema uključuju ružičasti biber i limun, dok se u srednjim notama ističu tamjan i lavanda. Baza parfema sastoji se od vanile, tonka pasulja i ambera. Ovaj parfem predstavlja senzualnu i opojnu svežinu ambera koja ima moć da bude izuzetno zavodljiva zahvaljujući notama osvežavajućeg limuna, vanile i tonka pasulja. Invictus Victory kombinuje snagu i slatkoću mirisa, istovremeno pružajući muževnost i privlačnost.

Invictus Victory je parfem koji proslavlja trijumf i pobedu, ističući snagom svog mirisa jedinstvenu privlačnost modernog muškarca. Ova očaravajuća aroma predstavlja izvanrednu ravnotežu između snažnih i osvežavajućih nota, stvarajući mirisnu simfoniju koja privlači pažnju i ističe autentičnu muževnost.

Svojim intenzivnim i atraktivnim mirisom, Invictus Victory pruža osećaj samopouzdanja i snage, istovremeno otkrivajući dubinu senzualnosti i neodoljive privlačnosti. Ovaj parfem se ističe kao savršen izbor za muškarce koji žele da istaknu svoju unutrašnju snagu i harizmu, privlačeći pažnju svojom prefinjenošću i muževnošću.

Paco Rabanne Invictus Victory donosi osećaj zavodljivosti koja privlači i osvaja svojom jedinstvenom svežinom i toplinom. Ističe notu slatkoće koja obuzima čula, pružajući intenzivan i dubok mirisni doživljaj koji traje i ostavlja snažan utisak. Sa Invictus Victory parfemom, iskusite trijumf mirisa koji očarava i osvaja svakim trenutkom.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

1 рецензија за Paco Rabanne Invictus Victory Originalni Parfem Nicole EDP

  1. Vladimir Šipovac (потврђен власник)

    Vladimir Šipovac
    (verified owner)
    25 новембра, 2023
Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0