Parfemi na tocenje

Yves Saint Laurent Opium Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Opium by Yves Saint Laurent budi čula egzotičnim mešavinama bogatih cvetnih nota, začina i dubokih drvenih tonova. Ovaj miris je neodoljiv i jedinstven. Sa pomalo skandaloznim i sugestivnim imenom, Opium otvara vrata ka imaginarnom svetu, putovanju u nepoznato i tajanstveno gde se preplavljuju čula senzacijama i emocijama.

Šifra:058
Kategorije:

Yves Saint Laurent Opium je ženski parfem koji simbolično predstavlja legendu koja je ponovo oživela. Sa pomalo skandaloznim i sugestivnim imenom, Opium otvara vrata ka imaginarnom svetu, putovanju u nepoznato i tajanstveno gde se preplavljuju čula senzacijama i emocijama.

Yves Saint Laurent je ponovo dokazao svoje umeće u kreiranju neodoljivih mirisa, a Opium je postao simbol luksuza, misterije i neodoljive privlačnosti.

Opium by Yves Saint Laurent budi čula egzotičnim mešavinama bogatih cvetnih nota, začina i dubokih drvenih tonova. Ovaj miris je neodoljiv i jedinstven. Njegove note uključuju tangerinu, šljivu, karanfilić, korijander, karanfil, đurđevak, ružu, smirnu, opoponaks, kastoreum, kedrovinu i sandalovinu.

Opium odmah očarava svojom opulentnom i dekadentnom prirodom, čime vas vodi u zanosnu eksploziju nota mandarine i bergamota, duboko obogaćenih smirom, jasminom i karanfilom. Amber otključava poslednju notu… i srce žene koja ga nosi.

Ovaj miris predstavlja putovanje u nepoznato, stvarajući tajanstvenu i senzualnu auru oko vas. Yves Saint Laurent Opium nije samo miris, već i iskustvo koje će vas zauvek obavijati u egzotičnu čaroliju.

Uzmite svoju bočicu Opiuma i zakoračite u svet tajanstvenih senzacija i opojnih emocija. Osetite čaroliju koju samo YSL Opium može pružiti i postanite deo legende.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

8 рецензија за Yves Saint Laurent Opium Originalni Parfem Nicole EDP

 1. Dragana Dragojlovic (потврђен власник)

  Dragana Dragojlovic
  (verified owner)

  Prezadovoljna,original miris sve pohvale

  9 марта, 2021
 2. Marija Đaković (потврђен власник)

  Marija Đaković
  (verified owner)
  26 јануара, 2022
 3. Anonymous (потврђен власник)

  Anonymous
  (verified owner)
  3 септембра, 2022
 4. Sonja V. (потврђен власник)

  Sonja V.
  (verified owner)
  16 јануара, 2023
 5. natasa rapheal (потврђен власник)

  natasa rapheal
  (verified owner)

  prelep,jak,dugotrajanja 🥰

  6 марта, 2023
 6. Biserka Nikolic (потврђен власник)

  Biserka Nikolic
  (verified owner)
  24 јуна, 2023
 7. Jelena Rikalo (потврђен власник)

  Jelena Rikalo
  (verified owner)

  Zadovoljna parfemom koji je stigao…

  2 септембра, 2023
 8. Slavica (потврђен власник)

  Slavica
  (verified owner)
  24 септембра, 2023
Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0