Parfemi na tocenje

Calvin Klein Eternity For Men Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Eternity for Men by Calvin Klein je miris koji ističe vašu muževnost na suptilan i elegantan način. Ovaj miris je poput šetnje kroz vrt citrusa prepunog cvetova narandže i limuna. To je klasična i nostalgična aroma koja nikada ne izlazi iz mode. Upijte eleganciju i sofisticiranost sa svakim nanošenjem ovog parfem i budite spremni da svaki dan ispunite samopouzdanjem i stilom.

SKU: 753
Category:

Calvin Klein Eternity For Men je muški miris koji nosi potpis klasične muževnosti i stila. Lansiran 1990. godine, on predstavlja savršen spoj svežih, osvežavajućih nota i toplih, drvenastih akorda, stvarajući mirisnu simfoniju koja je večna i neodoljiva.

Miris se otvara zelenim notama koje prizivaju sliku svežeg, prolećnog vazduha. Osetićete osvežavajuće note mandarine koje se preplavljuju aromom zelene botaničke svežine. U srcu ovog mirisa nalaze se začinske note žalfije i bosiljka, dodajući dubinu i kompleksnost celokupnoj kompoziciji. Ove note pružaju osećaj samopouzdanja i sofisticiranosti. Baza mirisa Eternity For Men sastoji se od drvenastih nota kedra, koje daju mirisu toplinu i postojanost. Vetiver dopunjuje bazne note mirisa svojim zemljanim i muževnim karakterom.

Eternity for Men by Calvin Klein je miris koji ističe vašu muževnost na suptilan i elegantan način. Ovaj miris je poput šetnje kroz vrt citrusa prepunog cvetova narandže i limuna. To je klasična i nostalgična aroma koja nikada ne izlazi iz mode.

Upijte eleganciju i sofisticiranost sa svakim nanošenjem Eternity for Men mirisa i budite spremni za svaki dan sa samopouzdanjem i stilom koji će vas pratiti tokom celog dana. Ovo je miris koji traje večno.

━━━━━━━━◇◆◇━━━━━━━━

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

7 recenzija za Calvin Klein Eternity For Men Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Adrijana Stojkovic (potvrđen vlasnik)

  Adrijana Stojkovic
  (verified owner)
  mart 10, 2024
 2. Aleksandra Okiljevic (potvrđen vlasnik)

  Aleksandra Okiljevic
  (verified owner)

  Odličan je 💙

  decembar 30, 2023
 3. Gordana Radosavljević (potvrđen vlasnik)

  Gordana Radosavljević
  (verified owner)
  novembar 7, 2023
 4. Toma (potvrđen vlasnik)

  Toma
  (verified owner)
  avgust 14, 2023
 5. Goran Anđelković (potvrđen vlasnik)

  Goran Anđelković
  (verified owner)
  jul 18, 2023
 6. Nevena Petrović (potvrđen vlasnik)

  Nevena Petrović
  (verified owner)
  april 1, 2023
 7. Nenad D. (potvrđen vlasnik)

  Nenad D.
  (verified owner)
  april 11, 2021
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0