Parfemi na tocenje

Lacoste Touch of Pink Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Touch of Pink by Lacoste je parfem namenjen mlađoj populaciji, ali se svakako može dopasti svim ljubiteljima živopisnih i energičnih mirisa. Savršeno kombinuje citrusne i slatke note, stvarajući ravnotežu koja je jednako privlačna i osvežavajuća. Ovaj miris je pravi izbor za žene koje vole da se bave sportom i osećaju živahno i puno energije.

SKU: 106
Category:

Touch of Pink by Lacoste je ženski parfem koji odiše energijom, svežinom i radošću. Ovaj ženstveni miris, predstavljen 2004. godine, prava je poslastica za sva čula.

Na samom početku, Touch of Pink se otvara notama krvave narandže, lista korijandera, kardamoma i breskve. Ove note stvaraju živahnu i voćnu eksploziju koja odmah privlači pažnju. Dok se miris razvija, u srcu ćete osetiti nešto neočekivano – miris šargarepe i začinskih nota korijandera, što dodaje dubinu i kompleksnost ovom mirisu. Miris se zatvara drvenastim notama baze, blago omekšanim vanilom.

Touch of Pink by Lacoste je parfem namenjen mlađoj populaciji, ali se svakako može dopasti svim ljubiteljima živopisnih i energičnih mirisa. Ovaj miris savršeno kombinuje citrusne i slatke note, stvarajući ravnotežu koja je jednako privlačna i osvežavajuća.

Lacoste Touch of Pink je pravi izbor za žene koje vole da se bave sportom i koje vole da se osećaju živahno i puno energije. Ovaj miris će vam pomoći da istaknete svoju energičnu ličnost i proslavite radost življenja.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

8 recenzija za Lacoste Touch of Pink Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. marko r. (potvrđen vlasnik)

  marko r.
  (verified owner)
  februar 18, 2024
 2. Ana Tomić (potvrđen vlasnik)

  Ana Tomić
  (verified owner)

  Originalni miris je intenzivniji. Mislim da je to zbog mirisne note crvene narandže.

  januar 1, 2024
 3. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)

  Miris idealan za tinejdžere

  decembar 18, 2023
 4. Dražen (potvrđen vlasnik)

  Dražen
  (verified owner)
  avgust 8, 2023
 5. Anonymous (potvrđen vlasnik)

  Anonymous
  (verified owner)
  januar 1, 2023
 6. Stojsic A. (potvrđen vlasnik)

  Stojsic A.
  (verified owner)
  jun 26, 2022
 7. Bojana (potvrđen vlasnik)

  Bojana
  (verified owner)
  jul 17, 2021
 8. Ivana (potvrđen vlasnik)

  Ivana
  (verified owner)
  jul 5, 2021
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0