Parfemi na tocenje

Marc-Antoine Barrois Ganymede Originalni Parfem Nicole EDP

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Ganymede by Marc-Antoine Barrois je univerzalni miris koji vas vodi na kosmičko putovanje. Ovo je bez sumnje jedinstven parfem, simbolično rečeno sa druge planete. Idealna opcija za one koji traže nešto izvanredno, ekskluzivno i neobično. Možete ga nositi u različitim prilikama i godišnjim dobima. Ganymede će vam pomoći da izrazite svoju jedinstvenost i istaknete se iz mase.

Ganymede by Marc-Antoine Barrois je univerzalni miris koji vas vodi na kosmičko putovanje. Inspirisan istoimenim Jupiterovim satelitom i lansiran 2019. godine, ovaj miris spada u kategoriju drveno-začinskih parfema, a namenjen je kako ženama tako i muškarcima.

U vrhu ovog parfema ističu se note italijanske mandarine, u srcu mirisa se pojavljuju akordi koji uključuju ljubičicu i kineski osmantus, dok se na dnu ovog mirisnog iskustva pojavljuju Akigala i apsolutna esencija smilja.

Ganymede je bez sumnje jedinstven miris, simbolično rečeno sa druge planete. Idealna opcija za one koji traže nešto izvanredno i neobično. Ovaj miris oduševljava svojom složenošću i čudesnim aromama koje nudi.

Elegantna i neočekivana harmonija oko kvarteta mandarine, ljubičice, smilja i kože stvara doživljaj koji je teško opisati rečima. Ganymede by Marc-Antoine Barrois je poput nekog tajanstvenog svemirskog putovanja koje vas odvodi daleko od svakodnevnice.

Sa praktične strane, Ganymede je veoma svestrani parfem. Možete ga nositi u različitim prilikama i godišnjim dobima. Ovaj miris će vam pomoći da izrazite svoju jedinstvenost i istaknete se iz mase.

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Marc-Antoine Barrois Ganymede Originalni Parfem Nicole EDP“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:
Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0