Parfemi na tocenje

Ombre Nomade Louis Vuitton Nicole EDP – inspirisan originalom

Nicole

900.00RSD2500.00RSD

Ombre Nomade je strastveni unisex parfem, intenzivan poput vatre zalazećeg sunca. U njegovom sastavu, među snažnim kožnim, začinskim i drvenastim notama, monumentalni oud je pomešan sa naznakama benzoina i akordima maline. Ovaj rafinirani miris ima dubinu i karakter koji ga čini pravim umetničkim delom u svetu parfema. Stvara tamnu i tajanstvenu atmosferu, savršenu za zimske prilike.

Ombre Nomade by Louis Vuitton je orijentalni drveni miris namenjen ženama i muškarcima, lansiran 2018. godine.

Ombre Nomade je strastveni unisex parfem, intenzivan poput vatre zalazećeg sunca. U njegovom sastavu, među snažnim kožnim, začinskim i drvenastim notama, monumentalni oud je pomešan sa naznakama benzoina i akordima maline. Ovo dragoceno drvo, koje se smatra vrednijim i od čistog zlata, mukotrpno je dobijeno sa plantaža u Bangladešu gde se uzgaja vekovima. Ombre Nomade duguje svoje jake kožne, začinske i drvenaste akcente upravo ovom posebnom sastojku.

Ovaj rafinirani miris ima dubinu i karakter koji ga čini pravim umetničkim delom u svetu parfema. Stvara tamnu i tajanstvenu atmosferu, savršenu za zimske prilike.

Osetite moć i eleganciju ovog ekskluzivnog mirisa i uplovite u avanturu mirisnih doživljaja. Poručite Ombre Nomade Louis Vuitton i doživite mirisnu čaroliju poznatog brenda na svojoj koži.

━━━━━━━━◇◆◇━━━━━━━━

Mirisi Nicole nastaju od originalnih francuskih esencija. Svi naši proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja i imaju sve potrebne dozvole i sertifikate, među kojima i IFRA – međunarodni garant kvaliteta. Naši mirisi su ekološki prihvatljivi i nisu sintetički bojeni. Koncentrat kategorija “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances“ označava da se ne radi se o toaletnim vodama već isključivo parfemskim.

Nicole parfemi se toče u kvalitetne bočice od 30ml, 50ml i 100ml, kako biste izbegli plaćanje dizajnerske bočice i brenda. Sam sastav, odnosno parfem je u potpunosti originalan i upravo zato je naša ambalaža prednost, a ne nedostatak – jer štedi Vaš novac.

Mililitraža

30ml, 50ml, 100ml, 100ml Punilica (Filler), 100ml Filler + Bočica 9ml

2 recenzije za Ombre Nomade Louis Vuitton Nicole EDP – inspirisan originalom

 1. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)
  jun 15, 2024
 2. Anonimno (potvrđen vlasnik)

  Anonimno
  (verified owner)
  jun 10, 2024
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se Obavestićemo vas putem e-mail-a čim parfem ponovo bude dostupan. Ostavite vas e-mail ispod:

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Vaša kopra0
Nema parfema u tvojoj korpi
Kupi još parfema
0